עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לעוגת גבינה אפויה, מושלמת ומהירת הכנה
מחפשים מתכון טוב ומוצלח לעוגת גבינה? המתכון הזה מושלם להכנה בקלי קלות ובמהירות ללא הצורך בהפרדת ביצים או הקצפה | שילוב השוקולד הלבן עם המקופלת על עוגת הגבינה ישאיר לכם תמיד טעם של עוד
מתכון לעוגת גבינה אפויה, מושלמת ומהירת הכנה
זמן הכנה: 15 דקות. זמן אפיה: 45 דקות
המצרכים לעוגת גבינה אפויה, מושלמת ומהירת הכנה:
לתחתית:
- 250 גר' עוגיות טחונות
- 120 גר' חמאה
למילוי:
- 250 גר' גבינה לבנה
- 2 כפות קורנפלור
- 1/2 כוס שמנת מתוקה
- 100 גר' שוקולד לבן חלבי
- 1 ביצה
- 3/4 כוס סוכר
לציפוי:
- 100 גר' שוקולד לבן חלבי
- יתרת השמנת המתוקה
- 2 מקופלת
אופן ההכנה לעוגת גבינה אפויה, מושלמת ומהירה להכנה:
הכנת התחתית:
- המיסו את החמאה וערבבו אותה עם הביסקוויטים הטחונים.
- שטחו על תבנית ח"פ עגולה והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 10 דקות.
הכנת המילוי:
- המיסו את השוקולד הלבן עם השמנת המתוקה עד להמסה מלאה.
- בקערה ערבבו את הגבינה, הקורנפלור, הביצה והסוכר, והוסיפו את השוקולד שהמסתם עם השמנת המתוקה, ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- שטחו את הבלילה על תחתית הביסקוויטים, ושטחו.
- הכניסו לתנור שחומם על 180 מעלות למשך 30 עד 40 דקות עד להזהבה יפה.
הכנת הציפוי:
- המיסו על האש את השוקולד עם השמנת המתוקה שנותרה מהמילוי.
- שפכו על העוגה המוכנה והניעו את העוגה לצדדים בכדי שהשוקולד יגיע לכל הכיוונים.
- פוררו את המקופלת מלמעלה והכניסו לקירור למשך הלילה.
בהצלחה רבה ובתאבון