עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
ארוחת ערב: מתכון למאפינס סלק וגבינות
מחפשים מתכון טעים ומגוון לארוחת ערב קבלו מתכון למאפינס סלק וגבינות מושלם שתוכלו להמיר תמיד בבטטה או בגזר, הטעם והניחוחות שיופצו באוויר יכניסו כל אחד למטבח
מתכון למאפינס סלק וגבינות
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 20 דקות.
המצרכים למאפינס סלק וגבינות:
- 450 גרם סלק מבושל ומגורר
- 6 ביצים מידה L
- 2 כוסות קמח תופח
- 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 100 גרם גבינה בולגרית מגורדת
- פלפל שחור גרוס
- מלח לפי הצורך
אופן ההכנה למאפינס סלק וגבינות:
- בקערה ערבבו את כל המצרכים היטב, עד לקבלת מרקם חלק, הניחו בצד למספר דקות לספיגת הטעמים.
- שמנו תבניות מאפינס חד פעמיות ומלאו אותן בבלילה עד ל 3/4 מגובהן.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 160 מעלות עד הזהבה.
- (ניתן להחליף את הסלק בבטטה או בגזר מבושלים ומגורדים)
בהצלחה
המתכון מאת: שחר שולמית