מרדכי הלפרין: באופן חמור, משפחת קוגן בישראל לא עודכנה לא מהמוסד ולא ממשרד החוץ ולמעשה מאף גוף ממשלתי כלשהו על מה שהתרחש עם צבי - אלא שמעה על כך מהתקשורת. כעת חוברו עם החמ"ל במשרד החוץ.
מתכון לפחזניות ברבור במילוי קצפת
חולמים לדעת כיצד מכינים את הברבורים המושלמים הללו שתוכלו למלא אותם בכל מה שתחפצו, ממילויי בשר ועד קצפת עדינה וחלקה כקינוח לארוחה חגיגית | מתכון מוצלח עם הסבר נפלא שכל אחד יכול להכין
מתכון לפחזניות ברבור במילוי קצפת
זמן ההכנה: 35 דקות. זמן אפיה: 35 דקות. זמן המתנה בתנור מכובה: 20 דקות.
המצרכים לפחזניות ברבור במילוי קצפת:
לבצק:
- כוס מדידה - חד פעמית חמה
- 200 גרם מרגרינה
- קורט מלח
- 2 כוסות מים
- 2 כוסות קמח
- 5 ביצים
למילוי:
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 2 שמנת מתוקה/ צמחית
- 1 כוס חלב
- 2 כפות סוכר
לפיזור מלמעלה: אבקת סוכר / סירופ שוקולד
אופן ההכנה לפחזניות ברבור במילוי קצפת:
הכנת הבצק:
- בסיר על האש בשלו את המרגרינה, המלח והמים והביאו לרתיחה
- הוסיפו את הקמח וערבבו היטב, הורידו מהאש וצננו היטב עד להתקררות מלאה.
- הכניסו למיקסר והוסיפו ביצה אחר ביצה תוך כדי בחישה מתמדת עד לקבלת מרקם של ממרח
- הכניסו לשקית זילוף עם צנתר כוכב וזלפו עיגולים בקוטר כ-4 ס"מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה עם מרווחים של 3-4 ס"מ זה מזה.
- בשקית זילוף עם חור בינוני ציירו את ראש הברבור (צורת סימן שאלה) על נייר האפיה.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על- 180° למשך כ- 35 דקות עד להשחמה פיתחו מעט את הדלת של התנור לשחרר אדים. השאירו בתנור למשך כ-20 דקות
הכנת הקצפת:
- במיקסר הקציפו את כל המצרכים יחד עד לקבלת קצף יציב.
הכנת הברבורים:
- חיתכו מהפחזנית את החלק העליון וחצו אותו לשניים אלו יהיו הכנפיים.
- בתוך הפחזנית זלפו את הקצפת בעזרת שקית זילוף עם צנתר כוכב.
- מעל הקצפת הניחו את הכנפיים של הברבור משני צידי הפחזנית ואת ראש הברבור הניחו מקדימה.
- בזמן ההגשה פזרו אבקת סוכר וסירופ שוקולד והפחזניות מושלמות
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון