מבזקים +
תל אביב 26°c
באר שבע 27°c
חיפה 24°c
ירושלים 25°c
בית שמש 26°c
בני ברק 30°c
אשדוד 26°c
י' תשרי התשפ"ה | 12.10.2024
תל אביב 26°c
באר שבע 27°c
חיפה 24°c
ירושלים 25°c
בית שמש 26°c
בני ברק 30°c
אשדוד 26°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לקסטה מושלמת בשני טעמים

לאוהדי הגלידות: אם למרות הגשמים והקור, מתחשק לכם קינוח חלבי של קסטת גלידה בשילוב של שני טעמים, שוקו וניל, שיעשו לכם את המוצ"ש טעים ומפנק יותר, לפניכם מתכון קל להכנה. כך תוכלו לפרגן לעצמכם ממתק יוקרתי ביתי

מתכון לקסטה מושלמת בשני טעמים

מתכון לקסטה מושלמת בשני טעמים

זמן ההכנה: 25 דקות. זמן הקפאה: 4 שעות.

המצרכים לקסטה מושלמת בשני טעמים:

  • 1 חבילת ביסקוויטים קסטה חומים (ניתן להמיר בכל ביסקוויטים)
  • 1 חב' פודינג וניל
  • 1 חב' פודינג שוקולד
  • 2 שמנת מתוקה להקצפה
  • 1.5 כוסות חלב

אופן ההכנה לקסטה מושלמת בשני טעמים:

  1. בקערה הכניסו שמנת מתוקה אחת והתחילו להקציף, הוסיפו תוך כדי הקצפה חב' פודינג ווניל ובהדרגה הכניסו 3/4 כוס חלב, הקציפו עד לקבלת קצף יציב.
  2. בקערה נפרדת הקציפו את השמנת השנייה עם חב' פודינג שוקולד ובהדרגה הכניסו 3/4 כוס חלב, הקציפו עד לקבלת קצף יציב
  3. הניחו את הביסקוויטים הפוכים על תבנית וזלפו על חצי מהביסקוויט עד האמצע קצפת ווניל והחצי השני של הביסקוויט בקצפת השוקולד כך שיווצר לכם ביסקוויט ומעליו צד אחד וניל צד אחד שוקו.
  4. הניחו על הקצפות ביסקוויט נוסף, בעזרת סכין יישרו סביב לביסקוויט את הקצפות, כסו עם נייר כסף או ניילון נצמד והכניסו למקפיא עד להתייצבות והתקשות מלאה.
  5. הוציאו מהמקפיא 5 דקות לפני ההגשה, ניתן לזלף מלמעלה סירופ שוקולד.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: תמרה בר מוחא

 

 

art

 צבע אדום