מבזקים +
תל אביב 18°c
באר שבע 17°c
חיפה 20°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 27°c
אשדוד 18°c
כ"ג חשון התשפ"ה | 24.11.2024
תל אביב 18°c
באר שבע 17°c
חיפה 20°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 27°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לכדורי גנאש על מקרונים ושוקולד חלב

הפטיפור הזה רק נראה מסובך, אך הוא קל להכנה וטעים בטירוף | כולל שלוש שכבות של שחיתות וטעם משובח של עוד | קינוח מיוחד שיתאים לכל אירוח חגיגי כמנה אחרונה

מתכון לכדורי גנאש על מקרונים ושוקולד חלב

מתכון לכדורי גנאש על מקרונים ושוקלוד חלב:

זמן ההכנה: 30 דקות 

המצרכים לכדורי גנאש על מקרונים ושוקלוד חלב:

לשכבה הראשונה:

  • חב' עוגיות מקרונים (קנוי)

לשכבה השניה:

  • שוקולד חלב/ מריר
  • תבנית סיליקון פרחים

לכדורי הגנאש:

  • 200 גר' ביסקיוטים לטחון דק דק
  • 100 גר' שוקולד מריר
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות טחינה גולמית
  • 2 כפות חמאת בוטנים
  • 1/3 כוס שמן (חד פעמית)
  • 1/3 כוס מים (חד פעמית)

לגנאש:

  • 150 גר' שוקולד מריר
  • 120 מ"ל קצפת ריצ'

אופן ההכנה לכדורי גנאש על מקרונים ושוקלוד חלב:

הכנת השכבה השניה:

  1. המיסו שוקולד חלב/ מריר ושפכו לתבנית הסיליקון, הכניסו למקפיא להתייצבות.

הכנת כדורי הגנאש:

  1. בסיר הכניסו את כל המצרכים מלבד הבסקוויטים, המיסו על להבה נמוכה עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
  2. ערבבו את השוקולד עם הבסקוויטים הטחונים. ושטחו ע"ג תבנית ח"פ
  3. הגנאש: המיסו על האש את השוקולד המריר והריצ' ושפכו על התבנית עם הבסקוויטים והשוקולד.
  4. הכניסו להקפאה עד להתייצבות
  5. הוציאו מהקפאה וצרו כדורים, ניתן לצפות אותם בקוקוס מקורמל או בסוכריות.

הרכבת הפטיפור:

  1. הניחו עוגיית מקרון ומעליה הניחו את פרח השוקולד שיצרנו בתבנית הסיליקון.
  2. על פרח השוקולד הניחו את כדור הגנאש ומעל זלפו עם צנטר כוכב שוקולד צמקאו מומס.
  3. על הפרח העליון הניחו סוכרית פנינה והפטיפור שלכם מוכן.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: מוריה צפירה

 

 צבע אדום

art