עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לעוף עם ניוקי וירקות
אוהבים ניוקי? מתכון מוצלח של עוף וניוקי בתוספת גמבות צבעוניות וססגוניות עם עגבניות שרי ובצל הנותנים טעם מושלם לארוחה טעימה במיוחד
מתכון לעוף עם ניוקי וירקות
זמן ההכנה: 15 דקות. זמן בישול: שעה.
המצרכים לעוף עם ניוקי וירקות:
- 6-8 כרעיים
- 500 גרם ניוקי בשקית
- 2 בצלים קצוצים
- 1/2 גמבה אדומה
- 1/2 גמבה כתומה
- 20 עגבניות שרי
- 5-6 שיני שום פרוס
- 1.5 כוסות מים
- חופן כוסברה קצוצה
- פפריקה מתוקה
- פלפל שחור
- כורכום
- כמון
- מלח
- שמן
אופן ההכנה לעוף עם ניוקי וירקות:
- חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה,
- הוסיפו את העוף וטגנו משני צדדים, הוסיפו את הגמבות והשום וטגנו 3 דקות נוספות
- תבלו בתבלינים והוסיפו את המים, פזרו את הכוסברה והביאו לרתיחה
- הכניסו את הניוקי, הנמיכו את האש ובשלו כשעה, עד להתרככות של העוף וצימצום נוזלים
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון