עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לפוקאצ'ות רכות במיוחד עם בצל מטוגן
ארוחת ערב חגיגית עם פוקאצ'ות רכות ובצל מטוגן לצד סלט ירקות ססגוני ועסיסי וגבינות לרוב, יתנו לכם שלמות לארוחה יוקרתית וטעימה במיוחד
מתכון לפוקאצ'ות רכות במיוחד עם בצל מטוגן / מאת: יפית שלג חג׳ג׳
זמן הכנה: 15 דקות. זמן ההתפחה: שעה וחצי. זמן אפיה: 25 דקות.
המצרכים לפוקאצ'ות רכות במיוחד עם בצל מטוגן:
לבצק:
- 1 קילו קמח
- 4כפות סוכר
- כף מלח
- 2 כפות שמרים יבשים
- 2.5 כוסות מים פושרים (כוס זכוכית פשוטה עם ידית)
- 1/2 כוס שמן
- 1 שקית אבקת אפייה
למילוי:
- בצל חתוך לטבעות
- מלח
- שמן זית
- פלפל שחור
אופן ההכנה לפוקאצ'ות רכות במיוחד עם בצל מטוגן:
- בקערה הכניסו כמחצית מהקמח וערבבו לתוכו את המלח והסוכר צרו גומה באמצע והכניסו את השמרים ואבקת האפייה הוסיפו את המים והניחו בצד לתסיסה כ10 דקות
- הוסיפו קמח ושמן לסירוגין ןלושו כ 10 דקות, עד לקבלת בצק נעים
- התפיחו את הבצק במשך שעה.
- חלקו את הבצק לעיגולים ורדדו כל עיגול לפוקאצ'ה ארוכה.
הכנת הבצל:
- חממו מחבת על האש, עם מעט שמן זית וטגנו את הבצל עד להשחמה, הוסיפו מעט מלח ופלפל שחור וערבבו היטב.
הרכבת הפוקאצ'ות:
- הניחו את הפוקאצות על תבנית מרופדת בנייר אפיה, מרחו על הפוקאצות את הבצל המטוגן והתפיחו במשך 20 דקות.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 עד להזהבה יפה.
בהצלחה רבה ובתאבון