עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לדניס שלם בתנור במילוי לימונים ורוזמרין
מתחילים בישולים לשבת? קבלו מתכון לדג דניס שלם בתנור עם מילוי של לימונים ורוזמרין וכוסברה מפוזרת מלמעלה הנותנת טעם מושלם לדג, מתכון מצוין בטעם של עוד
מתכון לדניס שלם בתנור במילוי במילוי לימונים ורוזמרין
המצרכים לדניס שלם בתנור במילוי במילוי לימונים ורוזמרין:
- דג דניס כמספר הסועדים
- 1 לימון טרי פרוס לפרוסות דקות
- 1 שום חתוך לפרוסות
- כוסברה טריה קוצצה
- רוזמרין
לרוטב:
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כף אבקת מרק
- 1/2 כפית כמון
- 1/2 כפית כורכום
- 1/2 כפית סומק
- 1/2 כפית שאטה לא חובה
- 1/2 כפית ראס אל חנות צהוב
- 1 לימון סחוט
אופן ההכנה לדניס שלם בתנור במילוי פטרוזיליה לימון וחריף:
- בקערה ערבבו את כל המצרכים לרוטב עד לקבלת רוטב חלק.
- שטפו היטב את הדגים והטבילו ברוטב מכל הכיוונים.
- חיתכו את בטן הדג והכניסו פנימה פרוסות לימונים ורוזמרין
- פזרו מעל כוסברה קצוצה
- והכניסו לתנור שחום מראש על 220 מעלות למשך 26 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי