עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון להום פייז עם פלפלים ובצל סגול
אוהבים הום פרייז והפעם במתכון משובח ביותר עם רוטב עסיסי שיפיץ את הריח בכל הבית, עם תוספת הפלפלים והבצל הסגול הנותנים טעם חדש ומיוחד להום פרייז מושקע יותר
מתכון להום פייז עם פלפלים ובצל סגול
המצרכים להום פייז עם פלפלים ובצל סגול:
- 3 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לקוביות
- שמן לטיגון עמוק
- בצל סגול חתוך לטבעות
- 1 פלפל אדום קטן חתוך לרצועות
- 1 פלפל צהוב קטן חתוך לרצועות
- 30 גרם חמאה
- 1.5 כוסות רוטב צ'ילי מתוק
- 1 שמנת לבישול
- מלח
- אגוז מוסקט
- פלפל שחור
אופן ההכנה להום פייז עם פלפלים ובצל סגול:
- חממו סיר עם שמן עמוק וטגנו את תפוחי האדמה עד להזהבה והניחו על נייר סופג
- חממו מחבת עם מעט שמן וטגנו את הפלפלים עד להשחמה
- במחבת רחבה או בסיר חלבי המיסו את החמאה וטגנו את הבצל הסגול עד להזהבה, הניחו על נייר סופג.
- הוסיפו את רוטב הצ'ילי והשמנת, מלח, אגוז מוסקט ופלפל שחור, ערבבו היטב והורידו מהאש.
- הכניסו את תפוחי האדמה והפלפלים לתבנית חד פעמית ומעליהם שפכו מהרוטב, ערבבו קלות והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 למשך 25 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון