עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לסמבוסק מלא בכל טוב
ארוחת ערב עם סמבוסק ממולא בביצים קשות, חצילים מטוגנים ומלאא גבינה צהובה עם רוטב פסטו וזיתים וכל מה שאוהבים, מתכון מהיר וקל להכנה נסו ולא תתחרטו
צילום: שרונה
מתכון לסמבוסק מלא בכל טוב
המצרכים לסמבוסק מלא בכל טוב:
לבצק:
- 3 כוסות קמח
- 1 כף שמרים
- קורט מלח
- 1 כפית סוכר
- 2 כוסות מים
- 4 כפות שמן
למילוי:
- גבינה צהובה מגורדת
- ביצים קשות פרוסות
- חצילים פרוסים מטוגנים
- רוטב פסטו
- זיתים
- ניתן להוסיף כל מה שאוהבים
אופן ההכנה לסמבוסק מלא בכל טוב:
הכנת הבצק:
- הכניסו את כל המצרכים לקערה וערבבו עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה. הניחו בצד למשך 20 דקות.
הכנת הסמבוסק:
- חלקו את הבצק ל5 או 6 עיגולים בינוניים
- פיתחו כל עיגול ורדדו היטב. מרחו על חצי מהעיגול את רוטב הפסטו מעליו פזרו את הזיתים, הוסיפו את הביצים הקשות והחצילים המטוגנים ופזרו בנדיבות גבינה צהובה, ניתן להוסיף כחל מאכל אהוב.
- סיגרו את העיגול כך שיווצר לכם חצי עיגול ממולא. הדקו את הקצבות היטב.
- מרחו בביצה טרופה ופזרו שומשום.
- הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה. והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להזהבה.
- הגישו חם לצד סלט עשיר.
המתכון מאת: שרונה