עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לעוגת ביסקוויטים חלבית בשני צבעים
מתכון לעוגת גבינה מושחתת עם ביסקוויטים בשני צבעים ובטעם מיוחד וטעים בטירוף, מתכון שיתאים לכל אירוח או קינוח חגיגי ויקצור לכם הרבה מחמאות
צילום: יפית חג'ג'
מתכון לעוגת ביסקוויטים חלבית בשני צבעים / מאת: יפית שלג חג׳ג׳
המצרכים לעוגת ביסקוויטים חלבית בשני צבעים:
- 2 שמנת מתוקה
- 7 כפות פודינג וניל
- 750 גרם גבינה
- 200 גרם שוקולד לבן מומס
- חלב
- 200 גרם שוקולד חלב חום מומס
- סוכר (להוספה אם חסר מתיקות)
- חלב אגוזים
- ביסקוויטים וניל
- ביסקוויטים שוקו
לגנאש:
- 1 שמנת מתוקה
- 200 גרם שוקולד מריר
- מעט חלב אגוזים
אופן ההכנה לעוגת ביסקוויטים חלבית בשני צבעים:
- הקציפו את השמנת המתוקה עם הפודינג ווניל, הוסיפו את הגבינה וחלקו את התערובת לשתי קערות.
- קערה אחת ערבבו עם שוקולד לבן מומס והוסיפו מעט חלב
- בקערה השנייה הוסיפו את השוקולד חלב חום מומס ומעט חלב אגוזים, (אם חסר מתיקות הוסיפו סוכר)
הרכבת העוגה:
- הטבילו את ביסקוויטים הוניל בחלב או בנס קפה והניחו על תחתית התבנית מעליהם שפכו מהבלילה הלבנה.
- על השכבה הלבנה הניחו ביסקוויטים שוקו טבולים בחלב או בנס קפה ומעליהם שפכו את הבלילה החומה
הכנת הגנאש:
- המיסו את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה וחלב האגוזים וערבבו היטב עד לקבת מרקם חלק.
- שפכו את הגנאש על העוגה המוכנה והכניסו למקפיא להתייצבות.
- הוציאו מהמקפיא וקשטו כרצונכם.
- הגישו את העוגה כשהיא קרה לצד משקה אהוב
בהצלחה רבה ובתאבון