מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 28°c
חיפה 24°c
ירושלים 27°c
בית שמש 28°c
בני ברק 34°c
אשדוד 27°c
י' תשרי התשפ"ה | 12.10.2024
תל אביב 27°c
באר שבע 28°c
חיפה 24°c
ירושלים 27°c
בית שמש 28°c
בני ברק 34°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון למשולשי בצק במילוי גבינת פטה

מאפה מעולה וטעים של משולשי בצק מעניינים במילוי גבינת פטה, ישדרגו לכם כל ארוחה ויעשו אותה חגיגית יותר, אם רק תגישו אותם לצד סלט חסה ועגבניות שרי עסיסיות, ארוחת הערב שלכם תצא מושלמת

מתכון למשולשי בצק במילוי גבינת פטה

משולשי בצק במילוי גבינת פטה צילום: נועם זיגדון

מתכון למשולשי בצק במילוי גבינת פטה

המצרכים למשולשי בצק במילוי גבינת פטה:

כוס מדידה חד פעמית קרטון

לבצק:

  • 2-1/2 כוסות קמח
  • 1 כפית חומץ
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס מים חמימים

למילוי:

  • 100 גרם גבינה פטה
  • 50 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 1 כף עגבניות מיובשות
  • 4 גבעולי בצל ירוק קצוץ 
  • פלפל שחור
  • מלח
  • ביצה

אופן ההכנה למשולשי בצק במילוי גבינת פטה:

הכנת הבצק:

  1. הכניסו את כל המצרכים ולושו לבצק אחיד וחלק, הניחו בצד למשך חצי שעה

הכנת המילוי:

  1. בקערה, ערבבו את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד.

הרכבת המשולשים:

  1. חלקו את הבצק ל-8 כדורים שווים , כל כדור רדדו לעיגול בקוטר 25 ס"מ ובעובי 1/2 ס״מ, בחצי התחתון חרצו חריצים וקפלו את העיגול ל-2
  2. הניחו במרכז חצי העיגול כף ממילוי הגבינות
  3. עטפו את הגבינות מצד ימין ומעל לסגור עם הבצק מצד שמאל
  4. הברישו בביצה טרופה ופזרו שומשום
  5. הכניסו לתנור שחומם מראש על -180° עד להשחמה
  6. הוציאו מהתנור והגישו לצד סלט חסה עשיר

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

 

 

art

 צבע אדום