עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לסלט טאבולה עם רימון, חמוציות ופירות העונה
טעים ומיוחד במינו: סלט טאבולה אותנטי עם שידרוג ותוספות של מגוון פירות העונה, חמוציות, גרגירי רימון אפרסקים ועוד.. סלט צבעוני ומרענן המתאים לכל אירוח, ישדרג לכם את סעודת השבת ויעשה אותה חגיגית יותר
סלט טאבולה עם רימון, חמוציות ופירות העונה צילום: יגאל אמדדי
מתכון לסלט טאבולה עם רימון, חמוציות ופירות העונה
זמן עבודה: 15 דקות סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
המצרכים לסלט טאבולה עם רימון, חמוציות ופירות העונה:
- 1 כוס בורגול עבה
- 4 חופני פטרוזיליה (או לפי הטעם)
- 2 שזיפים
- 2 אפרסקים
- חופן חמוציות
- גרגירים מרימון שלם (או לפי הטעם)
- בצל ירוק (לא חובה)
לתיבול:
- שמן זית
- מלח
- מיץ לימון
אופן ההכנה לסלט טאבולה עם רימון, חמוציות ופירות העונה:
- תחילה השרו את הבורגול במים פושרים למשך כחצי שעה, או עד לריכוך וסחטו מנוזלים.
- את הפירות חיתכו לקוביות קטנות בגודל שווה, את הירק קצצו דק דק.
- בקערה גדולה ערבבו את הבורגול עם הפירות, הירק, החמוציות וגרגירי הרימון.
- הוסיפו שמן זית ותבלינים וערבבו היטב, תטעמו ותקנו תיבול לפי הטעם.
- ניתן להוסיף לסלט כל פרי שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי