מרדכי הלפרין: באופן חמור, משפחת קוגן בישראל לא עודכנה לא מהמוסד ולא ממשרד החוץ ולמעשה מאף גוף ממשלתי כלשהו על מה שהתרחש עם צבי - אלא שמעה על כך מהתקשורת. כעת חוברו עם החמ"ל במשרד החוץ.
עוגיות תפוחים פריכות וטעימות במיוחד
ממשיכים להפתיע בקינוחים מהירים וטעימים, והפעם במתכון של עוגיות תפוחים פריכות וטעימות במיוחד, תוכלו למלא אותן בכל מילוי שתחפצו כיד הדמיון הטובה עליכם
עוגיות תפוחים פריכות וטעימות במיוחד צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגיות תפוחים פריחות וטעימות במיוחד
המצרכים לעוגיות תפוחים פריחות וטעימות במיוחד:
כוס מדידה חד פעמית קרטון
- 1 ק"ג קמח
- 1 כוס מיץ תפוזים ( משקה קל)
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס שמן
- 1 מחמאה
- 1 כוס סוכר
- 2 אבקת אפיה
- 2 ביצים
- למילוי - מחית תפוחי עץ בקופסת שימורים
אופן ההכנה לעוגיות תפוחים פריחות וטעימות במיוחד:
- הכניסו את כל המצרכים לקערה ולושו לבצק נעים ואחיד
- הכניסו למקרר למשך 10 דקות
- הוציאו וחלקו אותו ל8 כדורים
- כל עיגול רדדו למלבן ארוך ומרחו עליו את מחית תפוחי העץ
- קפלו לשני קיפולים (לא לגלגל)
- אופן קיפול הבצק. קרדיט: נועם זיגדון
- חיתכו למלבנים והניחו כל מלבן בתבנית מרופדת בנייר אפייה
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180° למשך כ- 10 דקות או עד להזהבה
- צננו את העוגיות לגמרי ופזרו אבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון