עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון מנצח לחלת דג סלומון ברוטב תפוז
רוצים להפתיע בשולחן השבת? נסו את חלת דג הסלמון במתכון מוצלח עם טוויסט מיוחד שיתן לכם טעם חדש לדגים בשבת, עם המראה המושלם של חלת הסלמון הנפלאה הזו לא יאמינו שהדגים הגיעו לשולחן
חלת דג סלומון ברוטב תפוז צילום: נועם זיגדון
מתכון מנצח לחלת דג סלומון ברוטב תפוז
המצרכים לחלת דג סלומון ברוטב תפוז:
- 1 סלמון מפולט
- 1 תפוז סחוט
- 2 כפות רוטב סויה
- 2 כפות שמן זית
- פלפל שחור
- 1 כף פפריקה מתוקה
- מלח
אופן ההכנה לחלת דג סלומון ברוטב תפוז:
- הורידו את העור מהדג והשרו במים וחומץ, לאח"מ שטפו וסחטו מהנוזלים.
- חיתכו את הדג לאורך ל-3 רצועות
- בקערה ערבבו את יתר המצרכים עד לקבלת רוטב אחיד.
- הניחו את רצועות הדג על נייר כסף וחברו אותן בקצה העליון הרחב עם קיסמים
- הברישו כל חלק ברוטב, וקלעו לצמה. נעצו בסוף החלה עם קיסמים בכדי שהחלה לא תתפרק.
- הניחו בתבנית ושפכו מעל את הרוטב שנותר
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך כרבע שעה עד להשחמה קלה
בהצלחה רבה ושבת שלום
המתכון מאת: נועם זיגדון