עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לשקשוקה תפו״א בצל ועלי תרד
אוהבים גיוונים בארוחות שלכם? נסו את המתכון הזה, הוא מוצלח וטעים במיוחד שתוכלו להכין לכל אורח או סתם לפנק בארוחה חגיגית את בני המשפחה. הילדים יעופו על זה והעיקר ישבעו
שקשוקה תפו״א בצל ועלי תרד צילום: יגאל אמדדי
מתכון לשקשוקה תפו״א בצל ועלי תרד
המצרכים לשקשוקה תפו״א בצל ועלי תרד:
- תפו"א קלופים וחתוכים לקוביות
- בצל גדול קוביות מטוגן
- 2 כוסות על תרד טרי חתוכים דק
- מעט שמן זית
- בצל ירוק קצוץ
- מלח
- פלפל שחור
- כורכום
- לגרסה החריפה טיפה שאטה טחונה
- ביצים לפי מספר הסועדים
אופן ההכנה לשקשוקה תפו״א בצל ועלי תרד:
- את תפוחי האדמה הכניסו לסיר עם מים והביאו לרתיחה, הנמיכו את האש ובשלו כחצי שעה (חצי בישול) סננו היטב
- חממו מחבת עם מעט שמן זית והוסיפו את תפו"א והבצל הירוק ערבבו היטב ותבלו עם התבלינים.
- הוסיפו את עלי התרד והמשיכו לערבב בשלו כ7 דקות ושברו פנימה ביצים לפי מספר הסועדים.
- בשלו עוד כ7 דקות וכבו את האש.
- הגישו לכל סועד ביצה עם תפו"א לצד טחינה לבנה, עמבה וסלט ירקות עסיסי.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי