גורם בכיר במערכת אכיפת החוק ל׳כאן 11׳: ״יש קושי ראייתי להוכיח כי לפלדשטיין הייתה כוונה לפגוע בביטחון המדינה״.
מתכון לבאגטים ביתיים מקוריים, בטעם נפלא
מעוניינים להכין מנה לארוחת ערב עם באגט ביתי מוצלח במיוחד, קבלו מתכון לבאגטים מקוריים וטעימים להפליא, עם רק תגישו אותו במילוי צ'יפסים קריספיים וסלט חסה עסיסי, ארוחת הערב שלכם תצא מושלמת
באגטים ביתיים מקוריים, בטעם נפלא צילום: אחינועם (לימור) רז
מתכון לבאגטים ביתיים מקוריים / מאת: שרה רז
המצרכים לבאגטים ביתיים מקוריים:
- כף ורבע מלח
- 1 ק"ג קמח
- 1 כף שמרים
- 3 כפות סוכר
- מים עד שהבצק נהיה ממש דביק ואז מוסיפים עוד קצת קמח לקבלת בצק נעים.
אופן ההכנה לבאגטים ביתיים מקוריים:
- בקערה ערבבו היטב את כל החומרים עד לקבלת בצק נעים.
- התפיחו לילה שלם מחוץ למקרר, כשהבצק מכוסה.
- קמחו משטח עבודה בנדיבות וחלקו את הבצק למספר חתיכות שוות.
- רדדו כל חתיכה עם מערוך לצורת אליפסה וגלגלו משתי הצדדים לקבלת באגט
- לחצו מעט ושוב כווצו מהצדדים כלפי פנים לכיוון מטה. לקבלת צורת בגט ארוך, עגול ויפה.
- צרו חריצים מלמעלה בעזרת סכין פזרו קמח בעזרת נפה מלמעלה
- הברישו את הבאגט המקומח במים ושמן בעזרת מברשת ושוב פזרו קמח עם נפה בכדי שיהיה פיזור אחיד.
- הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה והתפיחו במשך שעה.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות עד להזהבה.
בהצלחה רבה ובתאבון.