מבזקים +
תל אביב 18°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 26°c
אשדוד 18°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 18°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 26°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

נשנוש משביע: מתכון לפוטטוס בתיבול מיוחד

מחפשים מתכון קל ומהיר הכנה לארוחת ערב משביעה או סתם לנשנוש מעניין וטעים, קבלו מתכון לפוטטוס בתיבול מיוחד ומקורי והגישו אותו לצד מטבלים מעניינים ואהובים עליכם

נשנוש משביע: מתכון לפוטטוס בתיבול מיוחד

פוטטוס בתיבול מיוחד צילום: יגאל אמדדי

מתכון לפוטטוס בתיבול מיוחד

המצרכים:

  • 7 יחידות תפוח אדמה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס אבקת מרק בצל
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות מיונז
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • מלח
  • כורכום
  • 2 כפות פירורי לחם

אופן ההכנה:

  1. את התפוח אדמה שטפו היטב במים עם הקליפה וחיתכו ל4 רבעים לאורך.
  2. הכניסו לסיר עם מים והרתיחו במשך 5 דקות. סננו וסדרו על תבנית מרופדת בנייר אפייה עד להתקררות.
  3. בקערה נפרדת ערבבו היטב את אבקת מרק בצל, קונפלור, מיונז, ותבלינים ו2 כפות פירורי לחם, עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מרחו את הפוטטס בתערובת שהכנתכם והכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 40 דקות.
  5. הוציאו מהתנור והגישו חם, לצד רטבים אהובים.

בהצלחה

המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי

 

 

 צבע אדום

art