גורם בכיר במערכת אכיפת החוק ל׳כאן 11׳: ״יש קושי ראייתי להוכיח כי לפלדשטיין הייתה כוונה לפגוע בביטחון המדינה״.
כך תעשו אותו מקצועי ומדויק: מתכון לקרמבו משולב בשני טעמים
אוהבים קרמבו ביתי אך לא בדיוק הבנתכם איך עושים את זה? בסרטון ההדרכה תבינו היטב ותוכלו ליצור אותו באופן המושלם והמדויק ביותר, לא תאמינו שזה הקרמבו שלכם
קרמבו ביתי צילום: רותיז
מתכון לקרמבו משולב בשני טעמים
המצרכים:
לעוגיות:
- 250 גרם קמח (כוס + כף)
- 150 גרם נטורינה קרה חתוכה לקוביות
- 2 כפות גדושות פודינג וניל
- 50 גרם אבקת סוכר (חצי כוס)
- 1 ביצה
לקרם:
- 3 חלבונים
- 200 גרם סוכר (1 כוס)
- 2 כפות קפה נמס
- 2 כפות תמצית וניל איכותית
לציפוי:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 3 כפות שמן
אופן ההכנה:
הכנת העוגיות:
- למעבד מזון הכניסו קמח, נטורינה, פודינג ואבקת סוכר וערבבו היטב עד לקבלת פירורים כמו חול, הוסיפו ביצה והמשיכו לעבד עד לקבלת בצק נעים
- הניחו את הבצק על נייר אפייה ומעליו נייר אפיה נוסף כך שהבצק יהיה בין 2 ניירות אפיה, רדדו את הבצק והוציאו את נייר האפיה העליון, קרצו עיגולים והניכו על תבנית את נייר האפיה עם עיגולי הבצק.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ10 דקות, הוציאו וקררו את העוגיות.
הכנת הקרם:
- בבן מארי המיסו חלבונים וסוכר במשך 10 דקות עד להמסה מלאה
- העבירו להקצפה למשך 10 דקות עד לקבלת קצף נעים.
- הוסיפו תמצית וניל והמשיכו להקציף, חלקו את כמות הקצף ל2
- חצי אחד הכניסו לשקית זילוף, ולחצי השני הוסיפו קפה נמס, הקציפו והעבירו לשקית זילוף נוספת.
- אחדו את 2 השקיות לשקית זילוף אחת עם צנטר חלק עגול (לא חובה)
הכנת הציפוי:
- זלפו צורת קרמבו על העוגיות והקפיאו לשעה וחצי לפחות
- המיסו את השוקולד וערבבו לתוכו את השמן
- הטבילו את הקרמבו בשוקולד או שפכו מעליו
- הכניסו למקפיא עד 10 דקות לפני ההגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: רותיז