עוד מאמיר אטינגר: העיתונאים שפלדשטיין ניסה לתת להם את המידע: עמרי אסנהיים ורביב גולן מחדשות 12.
מגוונים בארוחת צהרים: מתכון לקציצות קוקו סבזי תפו״א ובטטה
מתכון חדש ומגוון לקציצות בטעם נפלא של תפו"א ובטטה משולבים בתבלינים בתוספת כוסברה עסיסית הנותנת את מראה המושך והמגרה של קציצות קוקו סבזי מושלמות וטעימות במיוחד
קציצות קוקו סבזי תפו״א ובטטה צילום: יגאל אמדדי
קציצות קוקו סבזי תפו״א ובטטה
מצרכים:
2 תפוח אדמה
2 בטטה
1 בצל
חופן של פטרוזיליה/ כוסברה
בצל ירוק
3 ביצים
פירורי לחם
אבקת מרק
פלפל שחור גרוס
שאטה
כמון
אגוז מוסקט
פפריקה
כורכום
אופן ההכנה:
חתכו את תפוח האדמה והבטטה לקוביות הכניסו לסיר עם מים והביאו לרתיחה, הנמיכו את האש ובשלו כשעה עד לריכוך.
סננו את תפוחי האדמה והבטטה והניחו בקערה מעכו אותם לפירה עם גושים,
חיתכו בצל לקוביות קטנות והוסיפו לתערובת הוסיפו גם את הירק והבצל הירוק ושאר המרכיבים.
ערבבו היטב עד לאיחוד המרכיבים, חממו מחבת עם שמן עמוק על אש בינונית, הרטיבו את הידיים וצרו קציצות מן התערובת, טגנו עד להזהבה.
הוציאו את הקציצות על נייר סופג
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יגאל אמדדי שף ויועץ קולינרי