מבזקים +
תל אביב 18°c
באר שבע 16°c
חיפה 20°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 27°c
אשדוד 18°c
כ"ג חשון התשפ"ה | 24.11.2024
תל אביב 18°c
באר שבע 16°c
חיפה 20°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 27°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מסוקרנים לדעת איך יוצרים אותן? נשיקות ממותגות עם מתכון והסבר נפלא

שנים שאתם רואים באירועים את הנשיקות הממותגות הנפלאות הללו ואתם לא מצליחים להבין כיצד יוצרים אותן, הנה לכם מתכון והסבר מיוחד כיצד יוצרים אותן מהתחלה ועד הסוף

מסוקרנים לדעת איך יוצרים אותן? נשיקות ממותגות עם מתכון והסבר נפלא

נשיקות ממותגות צילום: רייזי שטרן

נשיקות

המצרכים:

135 גרם חלבון

120 גרם סוכר

150 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה:

חממו בבן מארי את החלבון עם הסוכר עד שהסוכר נמס (לערבב תוך כדי שהחלבון לא יתבשל)

הכניסו למיקסר והקציפו במשך 10 דקות על מהירות גבוהה

כבו את המיקסר ונפו לתוך הקצף את אבקת הסוכר ערבבו קלות ובעדינות, (ניתן להוסיף צבע מאכל אם רוצים)

מיתוג הנשיקה:

הכינו דף להדפסה בכתב ראי (הכיתוב הפוך), והדפיסו אותו על דף טרנספר.

הניחו אותו על תבנית תנור. ללא נייר אפיה וזלפו עליו את הנשיקות (אין צורך לחתוך את הדף).

הכניסו לתנור שחומם מראש על 75 מעלות במצב טורבו, במסילה התחתונה בתנור, למשך 3-5 שעות. אם הנשיקה נפרדת בקלות, היא מוכנה, אם אינה נפרדת בקלות להמשיך לאפות עוד.

כמות המצרכים אינה חייבת להיות מדויקת. העקרון שמשקל הסוכר בסה"כ הוא פי 2 ממשקל החלבונים.

בהצלחה רבה ובהנאה

המתכון וההסבר הנפלא מאת: רייזי שטרן

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art