עוד מאמיר אטינגר: העיתונאים שפלדשטיין ניסה לתת להם את המידע: עמרי אסנהיים ורביב גולן מחדשות 12.
עם שלושה מצרכים: כבד ברוטב טריאקי עם טבעות בצל בתנור
מתכון מהיר וטעים בטירוף המעורר תאבון • טבעות בצל המצטלבות עם כבד ברוטב טריאקי, עם הגשה לצד פירה במרקם רך, הארוחה שלכם תהיה כל כך טעימה, שלא יפסיקו להחמיא לכם
כבד ברוטב טריאקי צילום: pixabay
כבד עם טבעות בצל ברוטב טריאקי
המצרכים:
כבד צלוי
1 וחצי בצל חתוך לטבעות
מעט מים
רוטב טריאקי
אופן ההכנה:
הכניסו לתבנית אפיה את הכבד הצלוי ומעליו את טבעות הבצל, שפכו בכמות נדיבה מרוטב הטריאקי, הוסיפו מעט מים ונערו היטב את התבנית כך שיגיע הרוטב לכל הכבד והבצל.
כסו את התבנית עם נייר כסף והכניסו לתנור על 180 מעלות למשך כ 30 דקות, הוציאו כאשר הבצל יראה לכם מוכן היטב. הוציאו מהתנור ערבבו בעדינות בכדי שכל חתיכות הכבד יקבלו מהטעם,
הגישו חם לצד פירה.
בהצלחה רבה ובתאבון