עוד מאמיר אטינגר: העיתונאים שפלדשטיין ניסה לתת להם את המידע: עמרי אסנהיים ורביב גולן מחדשות 12.
שיפודי דג בקלה בציפוי קריספי
מתכון מיוחד לקטנטנים, מזין ובריא בטעם מיוחד • שיפודי דג בקלה מצופים בפירורי לחם קריספיים ומושלמים, המתאימים לכל סעודה או ארוחה משפחתית
שיפודי דגים בציפוי קריספי צילום: pixabay
שיפודי בקלה בציפוי קריספי וטעים
רכיבים
פילה דג בקלה (ללא עור או עצמות)
מיץ לימון
מעט מלח
1 שן שום כתושה
כף שמן
ביצה
פירורי לחם
פלפל שחור
אופן ההכנה:
השרו את הדג עם לימון ומעט מלח למשך שעה במקרר
הכניסו למעבד מזון את הדג וטחנו היטב, הוסיפו שום, שמן, ביצה, פירורי לחם, מלח ופלפל שחור וערבבו היטב.
צרו אצבעות באורך כ-8 ס"מ וצפו אותם בפירורי לחם מכל הצדדים.
חממו מחבת עם שמן וטגנו כל צד, עד להזהבה. העבירו לנייר סופג.
תחבו שיפוד או מקל בסוף הדג והגישו לצד פירה.
(אם הדג לא התבשל עדיין ניתן לאפות מעט בתנור)
בהצלחה רבה ובתאבון