עוד מאמיר אטינגר: העיתונאים שפלדשטיין ניסה לתת להם את המידע: עמרי אסנהיים ורביב גולן מחדשות 12.
למשקיעים: קרם פסיפלורה ובננה עם קראמבל קקאו
קינוח מתוק ומיוחד של קרם פסיפלורה חמצמץ בשילוב הבננה הרכה והמתוקה היוצרים שילוב של קרם עסיסי וטעים בטירוף, עם קראמבל הקקאו מלמעלה ומלמטה הנותן שלמות לקינוח חגיגי
קרם פסיפלורה ובננה עם קראמבל קקאו צילום: ניסי גולדרייך
קרם פסיפלורה ובננה עם קראמבל קקאו / מאת: ניסי גולדרייך
המרכיבים:
לקרם:
כוס מחית פסיפלורה קפוא או כל פרי חמצמץ אחר
2 בננות
מיכל קטן של ריץ'
2 כפות פודינג וניל
לקראמבל:
1 ו3/4 כוסות קמח
רבע כוס קקאו
חצי כוס סוכר חום
3/4 כוס שמן
כוס שקדים או אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
טחנו בבלנדר את הפירות וערבבו היטב
הקציפו את הריץ' יחד עם הפודינג לקצף יציב
ערבבו בתנועות קיפול את הפירות הטחונים אל תוך הריץ' המוקצף והעבירו לשקית זילוף
הכנת הקראמבל:
הכניסו לקערה את הקמח, הקקאו, שמן, סוכר ואגוזים וערבבו לתערובת אחידה, ופוררו לפירורים.
חממו תנור ל 180 מעלות, ורפדו תבנית בנייר אפייה, העבירו את הפירורים לתבנית ופזרו לשכבה אחידה הכניסו לתנור למשך כ20 דקות, הוציאו וקררו.
בכוסית קינוח הכניסו מעט מהקראמבל, זלפו מהקרם ושוב פזרו קראמבל מלמעלה.
הכניסו למקרר בצורה סגורה, עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון