ינון מגל: "מודה: קראתי את כתב התביעה של גיא פלג ותבהלה 12 נגדי, והוא בדיחה מצחיקה יותר מהציוץ שלי".
המתכון המוכר והאהוב: פיצפוצי שוקולד וחמאת בוטנים
הנשנוש הממכר הזה, אין אחד שלא אוהב אותו, הוא טעים ומיוחד ותמיד משאיר טעם של עוד, ניתן להכין אותו גם חלבי וגם פרווה, מה שייתן לכם את האפשרות לבחור באיזו סעודה ברצונכם להגישו
קינוח חמאת בוטנים צילום: דבורה מהדיזדה
פיצפוצי שוקולד וחמאת בוטנים
המצרכים:
לפיצפוצי השוקולד:
250 גר' שוקולד מריר
כוס חמאת בוטנים
2 כפות מים
כוס דבש
6 כוסות פצפוצי אורז
לציפוי:
300 גרם שוקולד לבן
כוס חמאת בוטנים
אופן ההכנה:
לפיצפוצי השוקולד:
המיסו על האש בלהבה נמוכה את השוקולד וחמאת הבוטנים, ערבבו היטב והוסיפו את המים והדבש, המשיכו לערבב עד לקבלת מרקם שוקולדי חלק. הוציאו מהאש והוסיפו את פיצפוצי האורז. ערבבו היטב. שפכו את פצפוצי האורז עם השוקולד לתבנית אפיה, שטחו והכניסו למקפיא.
לציפוי:
המיסו את השוקולד הלבן עם חמאת הבוטנים וערבבו היטב. שפכו ע"ג פצפוצי השוקולד שבתבנית והכניסו למקפיא.
המיסו בתוך שקית שוקולד מריר וזלפו מלמעלה.
הכניסו למקפיא עד להתייצבות.
קרצו עיגולים או צורות מעניינות והגישו.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: דבורה מהדיזדה