גורם בכיר במערכת אכיפת החוק ל׳כאן 11׳: ״יש קושי ראייתי להוכיח כי לפלדשטיין הייתה כוונה לפגוע בביטחון המדינה״.
בהגשה מקורית ומדהימה: עלי פילו במילוי פירה
מנה מקורית ומרהיבה לעין בטעם משובח של עלי פילו קריספיים במילוי פירה עם בצל מטוגן ורוטב פטריות עסיסי, מתאים להגשה בכל סעודת חג או שבת ובזמנים מיוחדים שתרצו להפתיע
עלי פילו במילוי פירה צילום: מרגלית מילר
עלי פילו ממולאים בפירה
המצרכים:
1 חב' עלי פילו
שמן
למילוי:
5 תפוחי אדמה מקולפים
1 בצל קצוץ
1 חב' פטריות שמפיניון חתוכות דק
מלח
אופן ההכנה:
הכינו את הפירה:
בשלו כשעה ורבע את תפוחי האדמה בתוך מים.
כאשר תפוחי האדמה רכים ומוכנים סננו כ3/4 מכמות המים הוסיפו מלח לפי הטעם ומעכו את תפוחי האדמה לפירה.
במחבת חממו שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה, הוסיפו את הפטריות החתוכות והמשיכו לטגן תוך כדי ערבוב עוד כ4 דקות. הוציאו מהאש וערבבו עם הפירה.
הכנת המנה:
חלקו את בצק הפילו לשניים, הניחו אחד על השני ומרחו שמן. מלאו באמצע העלים ממילוי הפירה, וגלגלו את הבצק. אדקו מהצדדי כך שתווצר צורת סוכריה וכשרו עם גבעולי תרד את הצדדים. מרחו מכל הצדדים שמן ופזרו מעט קצח.
הכניסו לתנור על חום 190 מעלות עד להזהבה.
הגישו בצלחות מלבן ארוכות.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: מרגלית מילר