גורם בכיר במערכת אכיפת החוק ל׳כאן 11׳: ״יש קושי ראייתי להוכיח כי לפלדשטיין הייתה כוונה לפגוע בביטחון המדינה״.
מנת פתיחה יוקרתית: סלמון בתנור עם טבעת בצק מקורית
למנת הפתיחה חייבים להפתיע עם סלמון מיוחד ומושקע, בעיטור פרוסות שקדים קליות, כמה שהוא נראה מסובך, המתכון הזה הוא קל להכנה ויוקרתי מאוד, לא תאמינו כיצד מכינים את טבעת הבצק המאלפת הזו
דג סלמון עם גלגל בצק עלים צילום: רייזי שטרן
המתכון לסלומון
המצרכים:
רבע כוס שמן זית
כפית גריל דג
כפית מלח
כפית פפריקה
קצת כמון
קצת פלפל שחור
כף פטרוזיליה יבשה קצוצה
הרבה שום כתוש
2 כפות צ'ילי
כף טריאקי
קצת מים (או יותר, תלוי אם רוצים רוטב סמיך או נוזלי)
אופן ההכנה:
ערבבו הכל בקערה ומרחו על הדג, הכניסו לתנור על 180 במשך 18 דקות, ללא כיסוי.
לעיטור הדג לאחר האפייה: ניתן לקלות בתנור פרוסות שקדים מולבנים עם מעט שמן, כמה דקות.
אופן הכנת גלגל בצק העלים:
עטפו קופסת שימורים ריקה בנייר אפיה וגלגלו עליו רצועות בצק עלים, מרחו ביצה ופזרו מעט שומשום.
ביצוע: רייזי שטרן. מתכון מקורי: אסתי קליין. ותודה לאחיות ביכלר על רעיון הגלגל.