-סמ״ר איתי פוגל הי"ד בן 22, מיקיר, היה מפקד טנק בגדוד 46, עוצבת ׳עקבות הברזל׳ (401), ונפל בקרב בדרום רצועת עזה.
הקינוח המתוק והאהוב: סופלה שוקולד במתכון חלבי
כך תוכלו להפתיע את בני המשפחה עם הקינוח האהוב והמוכר, בגרסה החלבית, מתכון נפלא לסופלה שוקולד עם טעם ממכר שלא תפסיקו לזלול
סופלה שוקולד צילום: אפרת גרינשפן
סופלה שוקולד במתכון חלבי / מאת: אפרת גרינשפן
המצרכים:
6 ביצים
180 גרם חמאה
1/4 כוס סוכר
3/4 כוס קמח
300 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה:
חממו תנור על 180 מעלות.
הקציפו את הסוכר והביצים, עד שהנפח משלש את עצמו.
הוסיפו את הקמח בהדרגה תוך כדי הקצפה.
המיסו את השוקולד והחמאה במיקרוגל או על בן מארי, והוסיפו לקערה עם הקצף. המשיכו להקציף עד לקבלת מרקם שוקולדי חלק.
מזגו לתבניות עגולות אישיות והכניסו לתנור למשך 7 דקות בדיוק.
הוציאו מהתנור פזרו מעט אבקת סוכר ובתאבון.
אם אתם שומרים במקרר, הוציאו לפני ההגשה, חממו ופזרו אבקת סוכר.