ראש מועצת מטולה דוד אזולאי בראיון ל׳גל״צ׳: ״לצערי כבר היום אני יודע להגיד שלפחות 30% מהאוכלוסייה לא תחזור למטולה, בעיקר הצעירים עם הילדים״.
רוגלעך בריאים, מקמח כוסמין במילוי שוקולד
מחפשים נשנוש מתוק וגם בריא? הרוגלעך הללו מושלמים, רכים וטעימים שלא תצליחו להפסיק לנשנש אותם. הם מקמח כוסמין מה שעושה אותם בריאים יותר, עם מילוי של שוקולד מריר שיעשה לכם יום מוצלח ומתוק
רוגלעך צילום: pixabay
רוגלעך מקמח כוסמין
מצרכים:
לבצק:
3 כוסות קמח כוסמין מלא
4 כפות שמן קוקוס
1 כוס מים פושרים
1 כפית שמרים יבשים
1/4 כפית מלח
למילוי:
1/4 כוס חלב סויה
חב' שוקולד מריר
אופן ההכנה:
הכניסו לקערה את כל החומרים מלבד השוקולד המריר, לושו לבצק אחיד, כסו את הקערה עם מגבת והתפיחו במשך שעה.
חלקו את הבצק ל6 חלקים, ורדדו לצורה עגולה.
המיסו את השוקולד המריר עם 1/4 כוס חלב סויה, ערבבו היטב. מרחו בעזרת כף את השוקולד מעל עיגול הבצק המרודד. וחתכו בעזרת סכין ל 8 משולשים, גלגלו מהצד הרחב לצד הדק והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה. הכניסו לתנור על 220 מעלות, למשך 6 דקות.
הוציאו מהתנור וקררו.
ניתן לפזר אבקת סוכר לפני ההגשה
בהצלחה רבה ובתאבון