מבזקים +
תל אביב 18°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 26°c
אשדוד 18°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 18°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 26°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מה תכינו הערב? מתכון לשקשוקה משודרגת עם ביצת עין

ארוחת ערב טעימה ואותנטית עם שקשוקה וביצת עין במתכון משודרג ובטעם אהוב ומוכר, הגישו אותה לצד לחם או לחמנייה טריים, ולא תפסיקו לזלול

מה תכינו הערב? מתכון לשקשוקה משודרגת עם ביצת עין

שקשוקה עם ביצת עין צילום: Pexels

שקשוקה עם ביצת עין

המצרכים:

6 עגבניות גדולות מגורדות

3 שיני שום קצוצות

חצי פלפל חריף ירוק שטוף וחתוך דק

2 פלפלים אדומים מתוקים חתוכים דק

מלח (לפי הטעם)

פפריקה מתוקה (לפי הטעם)

פלפל שחור (לפי הטעם)

4 ביצים

שמן

אופן ההכנה:

חממו מחבת והוסיפו שמן, טגנו את השום החתוך עד להזהבה, הוסיפו את הפלפל החריף, והפלפלים האדומים והמשיכו לטגן עד לריכוך, הוסיפו את העגבניות המגורדות, ותבלו עם מלח, פפריקה ופלפל שחור. ערבבו היטב. והביאו לרתיחה.

בשלו על אש נמוכה במשך 10 עד 15 דקות עד לאידוי הנוזלים. הוסיפו 2 ביצים וערבבו היטב, עד שהביצים מתבשלות בערבוב עם העגבניות.

הוסיפו 2 ביצים שלמות לשקשוקה והמתינו עד שמתבשלות.

הוציאו בעדינות את ביצת העין עם מעט מהשקשוקה והגישו לצד לחם טרי

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art