מבזקים +
תל אביב 26°c
באר שבע 24°c
חיפה 24°c
ירושלים 22°c
בית שמש 25°c
בני ברק 34°c
אשדוד 26°c
י' תשרי התשפ"ה | 12.10.2024
תל אביב 26°c
באר שבע 24°c
חיפה 24°c
ירושלים 22°c
בית שמש 25°c
בני ברק 34°c
אשדוד 26°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

בטעם אהוב ועדין: עוגת גבינה פירורים אותנטית

לקראת החגים המתקרבים, מתכון נפלא לעוגת גבינה פירורים המוכרת והאהובה, עם מצרכים שיש בבית, תיתן לכם מיוחדות לחג עם טעם עדין ומקסים שלא תפסיקו לנשנש אותה

בטעם אהוב ועדין: עוגת גבינה פירורים אותנטית

עוגת גבינה פירורים צילום: חני לוין

עוגת גבינה פירורים.

המצרכים:

לבצק:

3 כוסות קמח

1/2 מרגרינה

1/2 כוס שמן

1 סוכר ווניל

1/2 כוס סוכר

1 אבקת אפיה

2 חלמונים

1/2 כוס מיץ תפוזים

למלית הגבינה:

2 חלבונים

1/2 כוס סוכר

1 סוכר וניל

3 שמנת חמוצה

חב' פודינג וניל (3 כפות גדושות)

אופן ההכנה:

הפרידו את הביצים.

הבצק:

הכניסו לקערה את כל המצרכים לבצק, וערבבו עד לקבלת בצק אחיד.

הפרישו מהבצק גוש, הניחו על חתיכת נייר כסף ושטחו אותה מעט, את יתרת הבצק שטחו על תבנית אפיה מלבנית בינונית, הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 כאשר התבנית בתנור, הניחו לצידה את נייר הכסף עם גוש הבצק, ואפו במשך 15 עד 20 דקות עד להזהבה. הוציאו מהתנור וצננו.

המלית:

הקציפו את החלבונים עם הסוכר.

בקערה נפרדת הכניסו את השמנת החמוצה והוסיפו את הסוכר וניל והפודינג וערבבו היטב.

אחדו בעדינות את הקצף עם תערובת השמנת.

שפכו את התערובת מעל העוגה המוכנה ושטחו.

את גוש הבצק הוציאו מנייר הכסף ופוררו עם פומפייה מעל לשכבת השמנת.

הכניסו למקרר.

הגישו את העוגה כשהיא קרה.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

art

 צבע אדום