גורם בכיר במערכת אכיפת החוק ל׳כאן 11׳: ״יש קושי ראייתי להוכיח כי לפלדשטיין הייתה כוונה לפגוע בביטחון המדינה״.
ארוחת צהרים: היום עם מוקפץ בסגנון סיני
מתכון נפלא, למוקפץ בסגנון סיני, בתוספת נודלס ופלפלים צבעוניים, הנותנים לעין את המראה המרהיב של אוכל צבעוני ועסיסי מתובלים ברוטב סויה, סילאן וצ'ילי מתוק
מוקפץ סיני צילום: pexels
מוקפץ בסגנון סיני
מצרכים:
חב' נודלס או אטריות דקות
1 בצל חתוך לטבעות דקות
3 שיני שום קצוצות
1 פלפל אדום (גמבה) חתוכה לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
1/2 פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות דקות (לא חובה)
1 קופסת פטריות שמפיניון חתוכות
חופן עלי כוסברה קצוצים
6 כפות רוטב סויה
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
כף סילאן
מעט פלפל שחור
מעט מלח
לאוהבים: שומשום לקישוט
אופן הכנה:
הכינו את הנודלס / האטריות, לפני הוראות שעל גבי האריזה וסננו.
חממו מחבת עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה, הוסיפו את השום, הפלפלים והפטריות. והוסיפו מעט מלח ופלפל שחור, כסו את המחבת ובשלו על אש בינונית במשך כרבע שעה, עד שהירקות מתרככים מעט.
הוסיפו את הנודלס המבושל וטבלו ברוטב סויה, צ'ילי מתוק, וסילאן ערבבו היטב במשך דקה. הוסיפו את עלי הכוסברה וערבבו עוד 2 דקות, עד לספיגת הטעמים, פזרו מעט שומשום למראה מושלם.
בהצלחה רבה ובתאבון