מבזקים +
תל אביב 18°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 26°c
אשדוד 18°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 18°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 26°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

פתיחת הצום בצורה המושלמת: בראוניז שיש חלבית

מחפשים איך לפתוח את הצום? המתכון הזה הוא חלבי ומוצלח ביותר, בראוניז שיש עם תוספת מיוחדת ומשדרגת, עם כוס נס הקפה ליד, תיתן לכם פתיחה לצום, בצורה מושלמת וקלילה

פתיחת הצום בצורה המושלמת: בראוניז שיש חלבית

בראוניז שיש ולוטוס צילום: Unsplash

בראוניז שיש לוטוס

החומרים:

לבראוניז:

2 חב' שוקולד מריר

180 גרם חמאה

3 ביצים

כוס סוכר

כפית תמצית וניל

2 כפות קקאו

1 כוס קמח

לציפוי:

כוס ממרח לוטוס ו 20 גר' חמאה

אופן ההכנה :

המיסו את החמאה והשוקולד המריר. והכניסו לקערה, הוסיפו את הביצים וערבבו מהר והיטב, הוסיפו את הסוכר, הקקאו ותמצית הווניל וערבבו שוב, הוסיפו את הקמח והמשיכו לערבב עד שמתקבלת בלילה חלקה.

שמנו תבנית בינונית ושיפכו את הבלילה לתבנית.

לציפוי:

חממו במיקרוגל את ממרח הלוטוס עם החמאה וערבבו אותם היטב, שיפכו מעל הבלילה וערבבו בצורה עדינה את ממרח הלוטוס עם הבלילה למראה יפה של שיש, ניתן לערבב עם קיסם ע''מ ליצור מראה יפה יותר (לא לערבב הרבה בכדי שישאר יופי וטעם לעוגה והתערובת לא תתאחד)

חממו תנור על 180 מעלות ולאחר כרבע שעה שהתנור דלוק הכניסו את הבראוניז למשך 20 דקות עד 25 דקות לא לאפות מידי בכדי שהבראוניז לא תהרס.

הוציאו מהתנור וקררו.

הגישו לצד נס קפה חם.

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art