עוד מאמיר אטינגר: העיתונאים שפלדשטיין ניסה לתת להם את המידע: עמרי אסנהיים ורביב גולן מחדשות 12.
מרשים טעים ומיוחד: סלמון מבושל בסויה ודבש
מתארגנים לראש השנה, הפעם עם מתכון מיוחד לדג סלמון מושקע בטעם נפלא עם תוספת של הסויה והדבש ולקישוט מרשים עם שומשום וצ'ילי הנותנים מיוחדות וטעם של מנה מקורית טעימה ויוקרתית
דג סלמון בסויה ודבש צילום: unsplash
סלמון בסויה ודבש
המצרכים:
סלמון טרי
חצי כף שמן שומשום
3 שיני שום קצוצות
1 פלפל צ'ילי קצוץ
חצי כוס רוטב סויה
חצי כפית מלח
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
1 כף חומץ
3 כפות דבש
3 כפות שומשום
אופן הכנה:
הכניסו לקערה שמן שומשום, שום, צ'ילי, ג'ינג'ר, מלח, חומץ וסויה וערבבו היטב. הכניסו את הדגים לקערת הנוזלים ושימו לב שהנוזלים מכסים את הדגים. הכניסו למקרר למשך 30 דקות. בכדי שהדגים יקבלו טעם.
חממו מחבת עם מעט שמן, הוציאו את הנוזלים עם הדגים מהמקרר, הניחו את הדגים אחד אחד בתוך המחבת, הוסיפו את השומשום והדבש לנוזלים ושפכו מעל הדגים. הביאו לרתיחה והנמיכו את האש. כסו עם נייר כסף ובשלו עד לצמצום הנוזלים
ניתן להגיש עם בצל ירוק, צ'ילי קצוץ ושומשום לקישוט.