עוד מאמיר אטינגר: העיתונאים שפלדשטיין ניסה לתת להם את המידע: עמרי אסנהיים ורביב גולן מחדשות 12.
מתכון נהדר לפחזניות מוצלחות ומרשימות
המתכון הזה הוא מוצלח וטעים, עם מילוי הקצפת ופיזור אבקת הסוכר מעל, הן יתאימו לכל אורח מכובד, הן קלות מאוד להכנה, וכל אחד יוכל להכין אותן
פחזניות צילום: pixabay
פחזניות
המצרכים:
כוס מים גדולה (240 מ"ל)
100 גר' מרגרינה חתוכה לקוביות
כף סוכר
חצי כפית מלח
1 כוס קמח (140 גר')
4 ביצים – L
למילוי:
שמנת מתוקה/קצפת צמחית
חב' פודינג ווניל
אופן ההכנה:
הכניסו לסיר את המים, המרגרינה, הסוכר והמלח והמיסו על האש.
לאחר שהכל נמס, הוסיפו את הקמח וערבבו באיטיות.
העבירו את תכולת הסיר למיקסר ערבלו כ2 דקות והוסיפו תוך כדי את הביצים, (אחת אחת ולא ביחד)
העבירו לשקית זילוף וזלפו על תבנית מרופדת בנייר אפיה את הפחזניות בגודל בינוני.
הכניסו לתנור על 180 כ 20 דקות. לחא"מ הוציאו ופיתחו מעט עם סכין את הפחזניות, הכניסו לעוד 5 דקות לתנור. הוציאו מהתנור וצננו אותן.
למילוי:
הקציפו את השמנת המתוקה / הקצפת הצמחית והקציפו עם הפודינג ווניל עד לקצף יציב ומלאו את הפחזניות.
פזרו מעל אבקת סוכר ובתאבון