-סמ״ר איתי פוגל הי"ד בן 22, מיקיר, היה מפקד טנק בגדוד 46, עוצבת ׳עקבות הברזל׳ (401), ונפל בקרב בדרום רצועת עזה.
מתכון לבלונז: פסטה ברוטב בשרי אדום וטעים
את הבלונז תמיד קל להכין, הוא מהיר וקליל, והכי חשוב, בסופו של דבר הארוחה בשרית לילדים, עם בשר ברוטב אדום, שנותן טעם של ארוחה פשוטה אך מגוונת, מזינה ומיוחדת
בלונז צילום: Unsplash
בלונז: פסטה ברוטב אדום עם בשר
המצרכים:
פסטה
כף מלח
לרוטב:
בשר טחון
כוסברה
בצל קצוץ
2 כפות גדושות רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
3/4 כוס מים
אופן ההכנה:
הכינו את הפסטה
מלאו סיר עם מים והביאו לרתיחה. כאשר המים רותחים הוסיפו את הפסטה והמלח וערבבו.
כאשר הפסטה מוכנה העבירו למסננת להוצאת המים.
הכנת הרוטב:
חממו סיר עם שמן וטגנו את הבצל עד להשחמה.
הוסיפו את הבשר וערבבו היטב. הוסיפו את המלח, הפלפל השחור והרסק והמשיכו לערבב. הוסיפו את המים וכסו את הסיר עד לרתיחה. לאח"מ הנמיכו את האש ובשלו בין 20 דקות ל 30 דקות.
הרכבת המנה:
כאשר הבשר מוכן שפכו על הפסטה וערבבו היטב.
הגישו בצלחת לצד סיגרים בשריים או בורקס.
בהצלחה רבה ובתאבון.