מבזקים +
תל אביב 18°c
באר שבע 15°c
חיפה 19°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 29°c
אשדוד 18°c
כ"ג חשון התשפ"ה | 24.11.2024
תל אביב 18°c
באר שבע 15°c
חיפה 19°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 29°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

בלינצ'ס לארוחת צהרים: ממולא בשר ברוטב פטריות עסיסי

המתכון לבלינצ'ס הזה מוצלח וטעים, מילוי הבשר והפטריות הקצוצות נותן טעם במרקם רך שלא תפסיקו לאכול, עם הרוטב המושלם בסטייל מיוחד, הוא מתאים כפתיח לכל ארוחה יוקרתית

בלינצ'ס לארוחת צהרים: ממולא בשר ברוטב פטריות עסיסי

בלינצ'ס ממולא בשר צילום: pixabay

בלינצ'ס עם בשר ברוטב פטריות

המצרכים:

לבלינצ'ס:

1 כוס קמח

1 כוס מים

כפית מלח

2 כפות שמן

2 ביצים

למילוי הבשר:

בשר טחון

בצל קצוץ

מלח

פלפל שחור

קופסת פטריות קצוצות גד

לרוטב:

חצי בצל קצוץ

2 וחצי כוסות מים

2 כפות קמח

2 כפות אבקת מרק

קופסת פטריות

אופן ההכנה:

הבלינצ'ס:

הכניסו את כל המצרכים לקערה וערבבו עם מוט בלנדר עד למרקם חלק וללא גושים.

חממו מחבת והוסיפו מעט שמן. כאשר השמן רותח שפכו חצי כוס ח"פ מהבלילה אל המחבת לאחר כמה שניות הפכו את הבלינצ'ס לשכמה שניות והוציאו על נייר סופג וכן הלאה..

מילוי הבשר:

חממו סיר על הגז, הוסיפו שמן, כאשר השמן רותח הוסיפו את הבצל הקצוץ, כאשר הבצל משחים הוסיפו את הבשר הטחון והפטריות הקצוצות וערבבו היטב. הוסיפו מלח ופלפל שחור (ניתן לתבל כיד הדמיון) הנמיכו את האש ובשלו כ-20 דקות בערך עד שמוכן הבשר. הוציאו מהגז וצננו.

הרוטב:

הכניסו לקערה את הקמח, המים ואבקת המרק וטחנו עם מוט בלנדר עד למרקם חלק שלא יהיה גושים. חממו מחבת עם שמן ותגנו את הבצל הקצוץ עד להשחמה, הוסיפו את הבלילה על הבצל וערבבו היטב כל הזמן עד לקבלת מרקם של רוטב, הוסיפו את הפטריות וערבבו היטב (עם הרוטב מידי דליל הוסיפו מעט קמח, עם הוא מידי סמיך הוסיפו מים.)

הרכבת המנה:

קחו כף וחצי (ניתן להוסיף לפי הטעם) מהבשר והניחו על הבלינצ'ס. גלגלו את הבלינצ'ס והניחו על צלחת. שפכו מעל את רוטב הפטריות, ובתאבון.

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art