גורם בכיר במערכת אכיפת החוק ל׳כאן 11׳: ״יש קושי ראייתי להוכיח כי לפלדשטיין הייתה כוונה לפגוע בביטחון המדינה״.
ארוחת ערב מפנקת: קונכיות ברוטב עגבניות וגבינות
מחפשים ארוחת ערב מעניינת וטעימה? מוזמנים להכין את המתכון הבא. הוא יפתיע את הילדים ויעניק סטייל מיוחד לארוחת הערב, עשיר בגבינות ומלא בטעם של רוטב עגבניות עסיסי ומגרה
קונכיות ברוטב עגבניות וגבינות צילום: בלימי שטיינברג
קונכיות ברוטב עגבניות וגבינות
המצרכים:
חב' קונכיות
לרוטב עגבניות:
3 עגבניות
שמן זית
וקצת פלפל חריף
ושום
ובצל קצוץ
מלח
פלפל שחור
לרוטב הגבינות:
קוטג'
1/2 כוס מוצרלה
1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
1/2 כוס חלב
להרכבת המנה:
פטריות
גבינה צהובה
מוצרלה
אופן ההכנה:
מבשלים את הקונכיות לפי ההוראות שע"ג האריזה
הכנת רוטב העגבניות:
להכניס לבלנדר את כל המצרכים ולטחון היטב.
חממו מחבת עם מעט שמן ותגנו בצל קצוץ עד להשחמה. הוסיפו את הרוטב שתחנתם בבלנדר וערבבו היטב כ 8 דקות.
בקערה נפרדת ערבבו את כל החומרים לרוטב הגבינות וערבבו היטב.
רפדו תבנית בינונית בנייר אפיה, ושפכו כ1/3 מרוטב העגבניות לתחתית התבנית, פזרו את הפטריות מעט גבינת מוצרלה ומעט גבינה צהובה.
סננו את הקונכיות ומלאו כל אחת ברוטב הגבינות. הניחו אותן בתבנית על רוטב העגבניות ושפכו מעליהן את הרוטב שנשאר.
חממו תנור ל180 ואפו במשך 15 דקות בתבנית מכוסה עם נייר כסף.
בהצלחה רבה ובתאבון
מאת: בלימי שטיינברג