ראש מועצת מטולה דוד אזולאי בראיון ל׳גל״צ׳: ״לצערי כבר היום אני יודע להגיד שלפחות 30% מהאוכלוסייה לא תחזור למטולה, בעיקר הצעירים עם הילדים״.
סעודה רביעית עם צנימוני שום טעימים וסלט מרענן
סעודת מלווה מלכה עם צנימוני שום קלילים ומושלמים, בטעם מיוחד עם סלט עסיסי ומרענן שייתן לכם התחלה לשבוע מוצלח
צנימוני שום עם סלט צילום: pixabay
צנימוני שום עם סלט מרענן
המצרכים:
באגט או לחמנייה ארוכה
שום כתוש
מלח
שמן זית
לסלט:
כוסברה קצוצה
לימון
סלרי
עגבנייה
מלח
שמן
אופן ההכנה:
חתכו את הלחמנייה או הבאגט לעיגולים בעובי בינוני.
ערבבו בצלוחית שמן זית ושום כתוש, הוסיפו מעט מלח. מרחו את התערובת על עיגולי הבאגט מלמעלה הכניסו לתנור על 180 ואפו כ 10 דקות.
הכינו את הסלט:
חתכו את העגבנייה והסלרי לקוביות. הוסיפו את הכוסברה הקצוצה ותבלו עם לימון, מלח ושמן לפי הטעם. ערבבו היטב.
הניחו את הסלט על צנימוני השום
הגישו כאשר הצנימונים חמים והסלט קר
בתאבון