דין פישר: נתב"ג חזרה לשגרה מלאה.
פרגיות על פלנצ'ה: המתכון המוצלח שיעוף לכם בשולחן שבת
"פרגיות על פלנצ'ה" המתכון המוצלח של השפית "ניסי גולדרייך". אהוב על כולם, בטעם נפלא ועסיסי של הכוסברה עם רוטב הסויה והפפריקה המעושנת יתנו לכם ערב שבת עם סטייל מיוחד
פרגיות על פלנצ'ה צילום: ניסי גולדרייך
פרגיות על פלנצ'ה / מאת: ניסי גולדרייך
6 פרגיות נקיות
למרינדה:
חצי כוס שמן זית בחומציות נמוכה
2 כפות שמן שומשום
3 כפות רוטב סויה
כף חומץ בלסמי
כפית חרדל דיז'ון
3 כפות דבש
כף פפריקה מעושנת
כפית צ'ילי גרוס
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה:
בקערה לערבב את כל מרכיבי המרינדה היטב
מעבירים את הפרגיות לקערת המרינדה מערבבים היטב ומשרים חצי שעה
מחממים מחבת פלנצ'ה ומטגנים את הפרגיות כ10 דקות מכל צד עד שהפסים משחימים על הפרגית
ניתן להכניס לתנור על 200 במשך חצי שעה
מגישים חם
בתאבון