מבזקים +
תל אביב 20°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 13°c
בית שמש 16°c
בני ברק 31°c
אשדוד 20°c
כ"ג חשון התשפ"ה | 24.11.2024
תל אביב 20°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 13°c
בית שמש 16°c
בני ברק 31°c
אשדוד 20°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

שתי דקות הכנה: דג סלמון קרנצ'י עם סטייל מיוחד

הדג הקרנצ'י הזה עם מראה מרהיב של פירורי הלחם עם הפלפל הגרוס שנותנים מראה אלכסוני וטעם משובח, בתוספת הרוטב הנמרח על הדג לפני הפירורים, נותן את הטעם של קמצוץ חריפות וריכוך של הדג בצורה מושלמת

שתי דקות הכנה: דג סלמון קרנצ'י עם סטייל מיוחד

דג סלמון קרנצ'י צילום: חני לוין

דג סלמון קרנצ'י

המצרכים:

דג סלמון טרי 

מלח

2 כפות מיונז (כדי ביתי)

2 כפות חרדל

פירורי לחם

פלפל שחור גרוס

למיונז הביתי:

ביצה

שמן לפי הצורך (זה הרבה שמן לא להבהל - עד שמתקבל מיונז)

מלח

אופן ההכנה:

המיונז הביתי: לערבב עם מקל בלנדר את הביצה ולהוסיף שמן עד שמתקבל מיונז לאח"מ להוסיף מלח לפי הטעם.

הדג: למלוח את הדג היטב עם המלח 

הכניסו לצלוחית או כוס את המיונז והחרדל וערבבו היטב, מרחו על הדג מכל הכיוונים שיהיה שכבה טובה.

קחו את הפירורי לחם ופזרו על הדג פס פירורי לחם ופס של פלפל שחור, פס פירורים, פס פלפל שחור, וכן הלאה. על כל הדג.

הכניסו לתנור על 180 ל10 דקות (שימו לב שהדג הספיק להתבשל, עם לא, הכניסו לעוד כמה דקות אך לא מידי הרבה זמן אחרת יעבד את הרכות המיוחדת שלו)

בהצלחה ושבת שלום

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art