מבזקים +
תל אביב 26°c
באר שבע 24°c
חיפה 24°c
ירושלים 22°c
בית שמש 25°c
בני ברק 34°c
אשדוד 26°c
י' תשרי התשפ"ה | 12.10.2024
תל אביב 26°c
באר שבע 24°c
חיפה 24°c
ירושלים 22°c
בית שמש 25°c
בני ברק 34°c
אשדוד 26°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

ארוחה משודרגת: צהריים עם פסטה ברוטב אדום בטעם חדש

לפעמים מתחשק לך לגוון עם הפסטה ולשנות קצת מהמתכון הקבוע שלך הנה לך מתכון מיוחד וטעים עם שדרוג מושלם של זיתים עם עגבניות ברוטב אדום עסיסי

ארוחה משודרגת: צהריים עם פסטה ברוטב אדום בטעם חדש

פסטה ברוטב אדום עם זיתים צילום: unsplash

פסטה ברוטב אדום עם זיתים

המצרכים:

1 חב' פסטה

זיתים שחורים טבעות

1 עגבנייה חתוכה לקוביות בינוניות

חצי בצל קצוץ

2 כפות רסק עגבניות

כוסברה קצוצה

מלח

פלפל שחור

פפריקה

3/4 כוס מים

אופן ההכנה:

הרתיחו מים בסיר על האש, הוסיפו את הפסטה וכף מלח וערבבו,

כאשר הפסטה מוכנה הוציאו מהאש וסננו את המים. הניחו בצד.

בסיר ניפרד, הרתיחו שמן והוסיפו את הבצל הקצוץ, כאשר הבצל משחים, הוסיפו את המים, מלח, פלפל שחור, פפריקה, רסק עגבניות, מעט כוסברה קצוצה ועגבנייה חתוכה, ערבבו היטב והביאו לרתיחה, לאח"מ העבירו לאש קטנה ובשלו כ5 דקות (לאוהבים עגבנייה רכה יותר, ניתן לבשל יותר זמן עד להתרככות)

הוציאו מהאש וערבבו עם הפסטה.

הגישו בצלחת ופזרו מעל מעט כוסברה קצוצה וזיתים לקישוט.

בתאבון

בחדרי חרדים

art

 צבע אדום