דין פישר: נתב"ג חזרה לשגרה מלאה.
קינוחי כוסות במראה מיוחד: מוס בשלוש שכבות
מוס בשלוש שכבות - קליל הכנה, מהיר וטעים במיוחד עם שילוב הביסקוויטים והשכבות ממעל, זה נותן מראה של יופי, ואם רק תכניסו לכוסות זכוכית תקבלו מראה משובח ויוקרתי עם סטייל מיוחד
קינוחי כוסות צילום: pixabay
מוס בשלוש שכבות
המצרכים:
לשכבה הראשונה:
ביסקוויטים וניל / עוגיות לוטוס
לשכבה השניה:
1 שמנת מתוקה / קצפת ריץ'
כף נס קפה
2 כפות סוכר
1 כף רום
לשכבה השלישית:
1 שמנת מתוקה / קצפת ריץ
חב' שוקולד מריר מומס
לקישוט:
פרי אהוב, שוקולד מגורד, מקופלת, גליליות וכו..
אופן ההכנה:
לשכבה הראשונה:
פוררו את הביסקוויטים / הלוטוס והכניסו לכוסיות (ניתן לקחת ממרח לוטוס או שוקולד מריר עם קצת שמן, ולהמיס בשקית במקרוגל ולזלף על צידי הכוס לפני הכנסת השכבות. נותן מראה יוקרתי יותר)
לשכבה השניה:
הקציפו את השמנת או הריץ' והוסיפו את שאר החומרים עד לקצף יציב. זלפו עם שקית לתוך הכוסיות, ושטחו.
לשכבה השלישית:
הקציפו את השמנת או הריץ' והוסיפו את השוקולד המומס תוך כדי הקצפה עד שמתקבל קצף חום. זלפו עם שקית לתוך הכוסיות ושטחו.
קשטו כרצונכם
בהצלחה ובתאבון