מבזקים +
תל אביב 18°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 26°c
אשדוד 18°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 18°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 26°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

אל תפספסו: הפטנט המקורי לטיגון שניצלים ללא צורך בלכלוך המחבת

רובנו מוצאים עצמנו מתעצלים לטגן שניצלים עקב הלכלוך הרב שנוצר במחבת, הנקיון לאחר מכן קשה ושומני ואינו נותן לנו את החשק לעשות זאת, הנה הפטנט שיתן לכם חשק לטגן כל מה שתחפצו

אל תפספסו: הפטנט המקורי לטיגון שניצלים ללא צורך בלכלוך המחבת

שניצל במחבט צילום: pixabay

הניחו על המחבת שברצונכם לטגן בה נייר אפיה ומעל שיפכו את השמן, לאחר התחממות השמן, הוסיפו את השניצלים או כל דבר אחר שברצונכם לטגן.

המחבת עם נייר האפיה בזמן טיגון השניצלים. צילום: אילנית כץ

מתכון לשניצלים טעימים ומיוחדים.

המצרכים:

חזה עוף בכמות הנצרכת לבני הבית

חב' ביסלי גריל מרוסק לפירורים 

פירורי לחם

שומשום

מלח 

פלפל שחור

פפריקה

גריל דג (לא חייב נותן טעם)

ביצה

רוטב צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:

הניחו בקערה אחת את: הביסלי, פירורי לחם, שומשום, מלח, פלפל שחור, פפריקה וגריל דג וערבבו היטב

בקערה שניה שברו את הביצה והוסיפו את רוטב הצ'ילי, וערבבו היטב

קחו את חזה העוף וחיתכו לשניצלים דקים, הטבילו בביצה עם הצ'ילי ולאח"מ בביסלי עם פירורי הלחם וטגנו,

לאחר הזהבה היפכו צד, וכאשר מזהיב בשנית הוציאו לצלחת עם נייר סופג

הגישו לצד פירה או בתוך באגט עם צ'יפסים סלט וכו'

בתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art