עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
המתכון שיעשה לכם את הארוחה: כרעיים עם תפו"א ובטטה צלויים
המתכון המנצח של כרעיים בתוספת תפו"א ובטטה צלויים, טעים ומיוחד, כשתבלין הקייג'ון והדבש נכנסים יחדיו בטעמם המושלם לארוחת הצהרים, כולם יבקשו עוד
כרעיים עם תפו"א ובטטה צלויים צילום: ניסי גולדרייך
כרעיים עם תפו"א ובטטה צלויים / מאת: ניסי גולדרייך
המצרכים:
3 כרעיים נקיים מעור
3 בצלים פרוסים
5 שיני שום קצוצות
3 תפו"א פרוסים דק
2 בטעות פרוסות בינוני
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית מלח גס
כף תבלין קייג'ון
כפית פלפל שחור גרוס
חצי כוס דבש
אופן ההכנה:
מחממים שמן בסיר סוטאז' שמתאים לתנור ומטגנים בו את השום עד שמזהיב ומוסיפים את הבצל
מוסיפים את המלח, פלפל והקייג'ון וממשיכים לטגן את הבצל עד שמזהיב
מוסיפים את העוף ומטגנים מעט
מוסיפים את הדבש והירקות והפטרוזיליה ומערבבים
מוסיפים כוס מים מביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה 3/4 שעה על אש נמוכה
מחממים תנור ל200 מעלות ומכניסים את הסיר בלי מכסה לחצי שעה עד שהירקות משחימים יפה
בתאבון