מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 22°c
ירושלים 18°c
בית שמש 23°c
בני ברק 27°c
אשדוד 23°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 22°c
ירושלים 18°c
בית שמש 23°c
בני ברק 27°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

המתכון הטעים והקליל למרק עדשים כתומות

לקראת צום ט' באב המתכון למרק קליל שיוסיף לכם נוזלים לגוף • עם תוספת של לחם או לחמניה לצידו, ישביע אתכם בצורה הטובה ביותר

המתכון הטעים והקליל למרק עדשים כתומות

מרק עדשים כתומות צילום: pexels

מרק עדשים כתומות, קל וטעים!

המצרכים:

כוס עדשים כתומות (אין צורך להשרות את העדשים רק לשטוף.)

בצל גדול

2 בטטות

2 גזר

קישוא

2 שיני שום

צרור עלי סלרי

תיבול- אבקת מרק, כורכום, מעט פפריקה מתוקה, מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

טגנו בצל והוסיפו עליו את שאר הירקות והעדשים

את התיבול הכניסו לכוס עם מים, ערבבו היטב והוסיפו לסיר עם הירקות

בשלו כחצי שעה, וטחנו חלקית עם מוט בלנדר

טעים ומומלץ!

בתאבון

מאת: לירז טרבלסי מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ למתכונים קלים ובריאים

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art