מוטי קסטל: עו"ד סבוראי שמייצג את פלדשטיין, טוען כי המעצר פקע היות וכתב האישום הוגש לאחר השעה 14.00. סבוראי טוען שהדיון לא החל לפני השעה 14.00. הנאשמים לא היו בדיון בשעה שהיו צריכים להיות - המעצר פקע גם על פי הפסיקה. ״החשודים יושבים במעצר שווא״.
המתכון המשביע: סלמון בתנור בקראסט פיסטוק ובזיליקום
לקראת ט' באב מתכון נוסף לסלמון של השפית ניסי גולדרייך סלמון בקראסט פיסטוק ובזיליקום, טעים במיוחד להגשה בתוספת פטריות מוקפצות, קוביות צ'יפס ועלי בייבי
סלמון בקראסט פיסטוק ובזיליקום צילום: ניסי גולדרייך
סלמון בקראסט פיסטוק ובזיליקום/ מאת: ניסי גולדרייך
מצרכים לסלמון בתנור
1 פילה סלמון ללא עור חתוך לקוביות בינוניות
לקראסט:
כוס פיסטוק לא קלוי
3 גבעולי בזיליקום רק העלים
כוס פרורי לחם לבנים פריכים
למרינדה:
מיץ מלימון אחד
חצי כוס שמן זית
2 כפות דבש
כף רוטב סויה
2 שיני שום כתושות
סלמון בתנור - אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים את כל מרכיבי המרינדה היטב ומשרים בו את קוביות הדג כחצי שעה.
2. במעבד מזון שמים את הפיסטוק הבזיליקום והפירורי לחם ומעבדים בכמה פולסים עד שהפסטוק והבזיליקום נקצצים דק. לא לטחון!
3. בתבנית תנור מניחים את קוביות הדג ומפזרים מעל הדג את הקראסט ומהדקים עד לציפוי מלא של החלק העליון של הדג.
4. מכניסים לתנור 200 מעלות ואופים 10 דקות
5. מגישים לצד פטריות מוקפצות קוביות צ'יפס ועלי בייבי
בתאבון