מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 22°c
ירושלים 18°c
בית שמש 23°c
בני ברק 27°c
אשדוד 23°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 22°c
ירושלים 18°c
בית שמש 23°c
בני ברק 27°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מהיר קליל וטעים: המתכון המיוחד לאוהבי הבצל

כשחושבים על איזה תוספת להכין למנה טעימה במיוחד, תמיד אפשר לבחור בטבעות הבצל הקרספיות הללו, המיוחדות גם במראה וגם בטעם.

מהיר קליל וטעים: המתכון המיוחד לאוהבי הבצל

טבעות בצל צילום: pixabay

טבעות בצל / מאת: אחינועם (לימור) רז

המצרכים:

חותכים בצל לטבעות

(את החלקים הפנימיים שאין להם צורת טבעות, אפשר לחתוך לסלט או לבישול...)

מכינים שלוש קערות:

בקערה אחת – 1 קילו קמח מנופה.

בקערה שניה - ביצה טרופה עם כף מים ותבלינים.

בקערה שלישית - פרורית זהב עם שומשום.

אופן ההכנה:

טובלים לפי הסדר- בקמח לאח"מ טובלים בביצה ואח"כ בפירורית

מטגנים ומגישים עם קטשופ או סחוג.

בהצלחה! ובתאבון.

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art