-סמ״ר איתי פוגל הי"ד בן 22, מיקיר, היה מפקד טנק בגדוד 46, עוצבת ׳עקבות הברזל׳ (401), ונפל בקרב בדרום רצועת עזה.
הקינוח המושלם לערב שבת: מתכון פרווה בטעם חלבי
את הטעם של הסופלה אין אחד שלא אהב • המתכון הזה נותן לכם את האפשרות להכינו לכבוד שבת. בגירסה פרווה עם כדור גלידת ווניל ליד והקינוח - מושלם להגשה לאחר סעודת שבת
סופלה שוקולד צילום: pixabay
סופלה שוקולד חם
החומרים:
300 גרם שוקולד מריר
200 גרם מחמאה
חצי כוס סוכר
חצי כוס קמח
2 ביצים שלמות
6 חלמונים
אופן ההכנה:
ממיסים במיקרוגל או בבן מרי את השוקולד והמחמאה ומערבבים היטב נותנים להמסה מעט להתקרר
ומוסיפים את הסוכר, 2 הביצים ו6 החלמונים ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שלא יהיה גושים.
מוזגים בעזרת מצקת / כד את הבלילה לתבניות מאפינס ואופים בתנור 170 מעלות במשך 15 דקות
טיפ: כדאי להגיש לאחר חימום על הפלטה עם כדור גלידת וניל
רחלי קליין, בעלת "נשיקאות" - עוגות מעוצבות ונשיקות ממותגות