מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 22°c
ירושלים 18°c
בית שמש 23°c
בני ברק 27°c
אשדוד 23°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 22°c
ירושלים 18°c
בית שמש 23°c
בני ברק 27°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

רוצים להפתיע את יקירכם בבגרות? המתכון הזה נועד עבורכם

את המתכון הזה תוכלו לעשות כטעימה לקראת מבחן או בגרות • טעים, מושלם ומקורי • כך תוכלו להפתיע ותתנו את ההצלחה הגדולה ליקירכם

רוצים להפתיע את יקירכם בבגרות? המתכון הזה נועד עבורכם

ספרים אכילים צילום: רות היאט

ספר מתמטיקה אכיל

ספרים אכילים. קרדיט: רות היאט

המתכון לחטיף פצפוצים:

תבנית תנור גדולה

שכבה א'

3.5 כוסות פצפוצי אורז

140 גרם סוכר

100 גרם חמאת בוטנים

4 כפות סיליאן

אופן ההכנה:

ממיסים את כל החומרים בסיר על האש חוץ מהפצפוצים עד לקבלת קרמל. מכבים ומוסיפים את הפצפוצים. מערבבים ומשטחים על תבנית אפיה מרופדת בניר אפיה.מעבירים למקרר.

שכבה ב'

400 גרם שוקולד חלב

2 כוסות חמאת בוטנים

אופן ההכנה:

ממיסים יחד את החומרים במקרוגל לקבלת עיסה חלקה.שופכים על שכבה א ונותנים קרור של שעתיים לפחות עד שהשכבה מתייצבת.

שכבה ג'

400 גרם שוקולד מריר

4 כפיות דבש

70 גרם שמן

70 גרם טחינה

אופן ההכנה:

ממיסים הכל במקרוגל או בסיר ושופכים על שכבה ב. מניחים במקרר עד להתיצבות השכבה.

הספרים לפני הוספת הדף האכיל. קרדיט: רות היאט

חיתוך והכנת הספרים:

חומרים:

בצק סוכר לבן

דף סוכר מודפס

מעט צמקאו

אופן ההכנה:

חותכים בסכין חדה טבולה במים רותחים מלבנים באורך 8 על 5 ס"מ.

מפזרים קורנפלור ומרדדים מעל בצק סוכר .

חותכים מלבנים באורך 8 על 12 ס"מ.

ממיסים צמקאו ומורחים שכבה דקה על המלבנים מבצק סוכר.

מניחים מיד את מלבן החטיף בקצה המלבן מבצק סוכר ועוטפים את החטיף כספר.

במדפסת סוכר מדפיסים דוגמא של ספרים קטנים  בגודל 8 על 12 ס"מ כל אחד .גוזרים מסביב .מורחים מעט צמקאו מומס על הספרים העטופים בבצק סוכר ועוטפים אותם שוב בכריכת דף הסוכר

בהצלחה רבה

מקום קטן לחלומות, קינוחי בוטיק ועוגות לאירועים

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art